• Distribuitor autorizat Wetterbest
  • 0749 215 919
  • office@casivero.ro

Invelitori plane wetterbest faltz

Acasa || Invelitori plane wetterbest faltz

Invelitori plane wetterbest faltz

Invelitori plane Wetterbest Faltz

Wetterbest Faltz sunt panouri fălţuite tradiţional, configurate pe şantier din minirulouri din tablă plană pentru fălţuit realizate din oțel de tipul DX 52. Acesta este un oțel maleabil, cu grad mare de prelucrabilitate la fața locului și cu posibilități de contractare, respectiv dilatare sub acțiunea temperaturii mediului extern. Oțelul de tipul DX52 are o acoperire mare cu strat de protecție din ZN – 275 g/mp și este vopsit pe ambele părți. Panourile Wetterbest Faltz se obţin prin prefălțuirea pe utilaj special.

Învelitorile realizate din panouri Wetterbest Faltz sunt elegante şi adaptabile oricărui tip de arhitectură, obţinându-se un rezultat perfect, atât în cazul clădirilor vechi, renovate sau restaurate, cât şi în cazul clădirilor noi.

Panourile pentru învelitori plane Wetterbest Faltz constituie cea mai sigură soluţie pentru acoperirea proiectelor rezidenţiale, comerciale, industriale etc., atât în zona de acoperiş, cât şi în cea de faţade. Prin dubla fălţuire, învelitorile din panouri Wetterbest Faltz, conferă acoperişurilor siguranţă sporită la infiltraţii şi o durată de viaţă foarte mare. Se pot monta pe pante mici începând de la 3,5° şi continuând cu placări verticale.

Invelitori plane Wetterbest Faltz

Caracteristici invelitori plane

Este realizată cu materie primă provenită de la importanţi producători de oţel zincat, aluzincat si prevopsit de pe piaţa europeană, precum ArcelorMittal Polonia, Macedonia, Belgia și Germania.